Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy

Faciliteiten

Op Park Welgelegen vind je een aantal faciliteiten. Bistro Slot Drakenkop, wasserette en de kinderen worden tijdens de feestdagen en hoogseizoen ontvangen in de recreatieruimte ‘het kasteel’.

Bij het park heeft ook een tennisveld. Wifi vooraan bij de receptie en is gratis. In de receptie kunt u fietsen huren en uw krant afhalen. Verder is er een EHBO post in de receptie met AED voorziening.
 

Bistro Slot Drakenkop

zangers.jpgVoor gezellige sfeer, een hapje en een drankje kunt u tijdens de avonduren terecht in onze bistro Slot Drakenkop. Hier serveren wij dagelijks een wisselend dagmenu met verse ingrediënten voor een redelijke prijs. Ook kunt u er genieten van een kopje koffie, een heerlijk ijsje op het terras of een verzorgde maaltijd. Voor onze bistro is een overdekt terras en een speeltuin voor de kleintjes. Voor onze gasten hebben wij ook een overdekte barbeque-plaats waar u met 20 personen gratis gebruik van kunt maken.

Ons personeel staat steeds voor u klaar; om u te helpen bij het uitstippelen van aangename daguitstapjes, wandelingen in de omgeving of fietstochten met het fietsknoopsysteem. U bepaalt zelf uw route en het aantal kilometers dat u wilt fietsen. Het netwerk gaat over paden langs het water, laat u kennismaken met weidse poldergezichten en brengt u naar historische stadjes en dorpen. Wij verhuren ook fietsen en verschillende kranten zijn te koop bij de receptie. Ook voor informatie over de streek of voor medische begeleiding, u bent altijd van harte welkom!