Onze zorg en gastvrijheid afgestemd op uw behoefte. Vakantiedialyse en Zorghulpbehoefte op maat.

Met een vakantie van 'Zorgeloos Zeeuws-Vlaanderen' heeft u onder andere de volgende mogelijkheden: verpleging en verzorging, ook 24 uur per dag: gespecialiseerde verpleging voor mensen met specifieke aandoeningen en hulpmiddelen zoals een hoog-laag bed, een handbewogen rolstoel of een toiletverhoger.

Wanneer u thuis zorg en hulpmiddelen op basis van een indicatie voor AWBZ-zorg ontvangt, dan kan dit ook op uw vakantieadres. Heeft u een persoonsgebonden budget (PGB), dan kunt u hiermee ook uw zorg op uw vakantieadres betalen. Het ontvangen van zorg op indicatie kost u niets extra en in de meeste gevallen is bezorging gratis. Hulpmiddelen die niet in het AWBZ-pakket zijn opgenomen, kunt u huren.

Heeft u geen indicatie, maar wilt u toch zorg ontvangen, dan kunt u vooraf een kostenberekening opvragen bij Zorgsaam 0031 117 45600 of mail naar balietzoostburg@zzv.nl.

ZorgSaam Ziekenhuis, locatie Terneuzen beschikt sinds twee jaar over een gloednieuwe dialyseafdeling, voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Het vriendelijke en deskundig personeel staat garant voor een behandeling op maat. Daarnaast proberen wij uw behandeling zo optimaal mogelijk in uw vakantieschema te plannen, hierdoor heeft u nog voldoende tijd voor uitstapjes en andere dagbestedingen.

Voor informatie over vakantiedialyse in Zeeuws-Vlaanderen kunt u bellen naar 0031 115 688268 of mail naar vakantiedialyse@zzv.nl. Wij kunnen u behandeling binnen minimaal een week voor uw komst inplannen.

Op Park Welgelegen hebben wij ook een strandrolstoel voor u klaarstaan, deze kunt u gratis gebruiken.