Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy

Steden

Zeg je Zeeuws-Vlaanderen, dan zeg je Cadzand, Sluis en Hulst. Reynaert de Vos en de Dikke van Dale, Willem Beukelszoon en Tijl Uilenspiegel. Cadzand-Bad ligt in het uiterste westen van Zeeuws-Vlaanderen, omringd door natuurgebied  ’t Zwin, de Wielingen, de Passageule en de Verdronken Zwarte Polder. Het is een gezellige familiebadplaats aan de Noordzeekust, met aan de voet van de duinen de brede Boulevard de Wielingen waaraan tal van winkels, restaurants en terrasjes liggen.

Cadzand-Bad is in beweging. Een heus ontwikkelingsplan moet het ingetogen karakter van dit lichte frisse kustdorp versterken. Het mooie duinlandschap wordt nóg meer de groene ruggengraat van het dorp. De duinen krijgen zogenaamde balkons als ontmoetingsplek en uitzichtpunt: een strandbalkon, duinbalkon en een robuust maritiem balkon. De boulevard wordt een brede duinlaan, met duinpleinen, duintuinen en een duinhof. Stijlvol en natuurlijk, dat zijn de sleutelwoorden, voor zowel de architectuur als de natuur die dit Zeeuws-Vlaamse dorp nog meer kracht en ambiance gaan geven.

Op een steenworp afstand van Cadzand-Bad vind je de monumentale stadjes Sluis en Hulst en de pittoreske dorpen Groede, IJzendijke en Aardenburg.

Vlaanderen biedt een uitgebreid gamma aan Middeleeuwse steden zoals o.a. Damme en Brugge. En de mondaine badplaats Knokke is fijn om te winkelen.

Indien u met de Fast Ferrie Veolia Breskens-Vlissingen oversteekt is het de moeite waard om Middelburg te bezoeken. Op donderdag is de weekmarkt, een leuke uitstap.