Annuleringsverzekering


Gelijktijdig met uw reservering heeft u de keuze om een annuleringsverzekering af te sluiten op Park Welgelegen.

Prijs van de annuleringsverzekering is 5.4% van de huursom.

 

Wanneer bent u verzekerd?

U bent verzekerd voor annuleringskosten vanaf het moment dat u deze verzekering heeft afgesloten tot het moment waarop uw reis begint.

Waarvoor bent u verzekerd?

Verzekerd is de reissom inclusief toeslagen die u heeft (aan)betaald.

In welke gevallen bent u verzekerd?

Ernstige ziekte / overlijden van de medereizigers of familie (1e of 2e graad).
Onvrijwillige werkeloosheid.
Verkrijgen van een vaste baan na lange aantoonbare periode van werkeloosheid.
Dringende aantoonbare medische redenen bij zwangerschap.
Belangrijke zaak en/of huisschade waardoor aanwezigheid gewenst is.
Echtscheiding.
Herexamen.
Toewijzing huurwoning.
Het niet kunnen gebruiken van het voor de vakantie bedoelde vervoermiddel en/of kampeermiddel door brand, diefstal of onverwachte motor of autoschade binnen drie weken voor de geplande aankomst.

Tot wanneer kunt u annuleren?

Wij proberen ten alle tijden de gehuurde accommodatie terug te verhuren.

a. Bij annulering meer dan 30 dagen voor de ingangsdatum van de reservering brengen wij wijzigingskosten (€ 35.00) + reserveringskosten + kosten van de annuleringsverzekering in rekening.
b. Bij annulering minder dan 30 dagen voor de ingangsdatum van de reservering brengen wij 10% van de huurprijs + wijzigingskosten (€ 35.00) + reserveringskosten + kosten annuleringsverzekering in rekening.
c. Bij annulering minder dan 7 dagen voor de ingangsdatum van de reservering brengen wij 70% van de huurprijs + wijzigingskosten (€ 35.00) + reserveringskosten + kosten annuleringsverzekering in rekening.

 

Wat gebeurd er als u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten?

a. Bij annulering tot 7 dagen voor de ingangsdatum van de reservering brengen wij 30% van de huursom + wijzigingskosten (€ 35.00) + reserveringskosten in rekening.
b. Bij annulering minder dan 7 dagen voor de ingangsdatum van de reservering brengen wij 100% van de huursom + wijzigingskosten (€ 35.00) + reserveringskosten in rekening.

 

Voorwaarden:

De premie moet betaald zijn binnen de afgesproken termijn, indien hieraan niet voldaan wordt, is de annuleringsverzekering niet geldig.
De annuleringsverzekering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De personen op de overeenkomst zijn de enige personen voor wie de annuleringsverzekering in aanmerking komt.
De annuleringsverzekering geldt uitsluitend voor vakanties die op Park Welgelegen geboekt zijn.