Over park Welgelegen

Rust, Ruimte & Natuur

Familie de Keuninck en het Welgelegen Team heten u van harte welkom op Park Welgelegen te Cadzand-Bad. Het park is in 1936 opgericht door de grootouders. 

Het is gelegen in het uiterste zuidwesten van Nederland aan de Belgische grens, dit deel van Zeeland staat bekend om zijn veelzijdig waterleven en een rijk landleven. Met een elf kilometer lang strand proef je de oase van natuur, aangevuld met een boeiende historie en cultuur. Het weidse landschap en het fraaie natuurschoon geven een weldadig gevoel van rust en ruimte, overal ontmoeten land en water elkaar. De gemeente Sluis biedt een uitgebreid gamma aan culinaire mogelijkheden.

Dankzij deze unieke ligging is ons park de ideale uitvalbasis om gezellige Nederlandse en Belgische steden te ontdekken. De historische steden Gent, Brugge en Sluis liggen vlakbij en ook de kuststeden Knokke, Oostende en de Panne zijn zeker een bezoekje waard. Het prachtige natuurgebied "Het Zwin" ligt op enkele kilometers afstand en u kunt heerlijke fietstochten maken door heel Zeeuws-Vlaanderen.

Het terrein grenst bovendien onmiddellijk aan de duinen en ligt 50 meter van het Noordzeestrand: ideaal voor een kindvriendelijke strandvakantie, in de streek met de meeste zonuren in Nederland.